Vi vil regne markedet ud

Asset Opportunities er sat i verden for at regne markedet ud og dermed gøre det bedre end markedet. Vi følger ikke blot den generelle markedsudvikling som mange andre investeringsselskaber. Vores mål er at tjene penge i et stigende marked og undgå at tabe penge i et faldende marked.

Asset Opportunities' investeringsstrategi er kompleks for at matche kravene for succes. Vi styrer vores investeringsstrategi med en rolig men handlekraftig hånd og anvender gennembearbejdede beslutningsmodeller.

På de finansielle markeder udkæmpes den klassiske kamp mellem køberne og sælgerne illustreret med tyren, der kæmper for at stange kurserne op med hornene, og dens modstander bjørnen, der slår kurserne ned med dens store lapper. Vi stræber efter at regne ud, hvornår tyren stanger, og hvornår bjørnen slår ud med lapperne, før de faktisk gør det - og dermed være et skridt foran markedet. Vi tager dagligt stilling til disse kampe på de finansielle markeder og afstemmer vores risikovillighed og valg af aktivklasser derefter.

Vi er Rasmus Modsat – når økonomi er psykologi

Vi går ind i markeder, hvor andre løber skrigende bort. Vi går ofte mod strømmen af investorer for at drage nytte af de mange irrationelle udfald, der forekommer på de finansielle markeder. Gennem en behavioural finance tankegang læser vi markedet fra et markedspsykologisk perspektiv. Det giver os et forspring, fordi vi har en stor forståelse for de irrationelle udsving, der forekommer på markederne.