Mød investorerne

Hvorfor har investorerne valgt Asset Opportunities? Du kan finde svaret her, for vi har spurgt dem ad. Vil du sættes i kontakt med en af vores 50 investorer? Skriv en mail til senior kundeambassadør, Klaus Hoffbeck på hoffbeck@assetadvisor.dk

Derfor har bestyrelsen valgt at investere

Ledelsen i Asset Opportunities har samlet set investeret over 30 mio. kr. i Asset Opportunities. Hånden på kogepladen bidrager til et naturligt højt engagement.

Hør hvorfor bestyrelsen har valgt at investere i lige netop Asset Opportunities i nedenstående videoer.

"Forskellen mellem Asset Opportunities og en traditionel investeringsforening er bl.a., at der er lave omkostninger i Asset Opportunities." 

Henrik Dam Jespersen, investor og bestyrelsesformand

Læs mere om de lave omkostninger her

"Er du interesseret i en mere aktiv strategi og har et ønske om at have en gennemsigtighed i forhold til, hvad der sker, er Asset Opportunities det rigtige valg."

Morten Holst, investor og bestyrelsesmedlem

Læs mere om den aktive investeringsstrategi her

"Det er vigtigt for mig, at jeg ved, hvad der foregår, når jeg investerer nogle penge. Det er ikke ligesom i bankerne, hvor du i min verden er et nummer i rækken."

Jesper Malling Petersen, investor og bestyrelsesmedlem

Læs mere om gennemsigtigheden i Asset Opportunities her

Hvad siger vores institutionelle kunder om Asset Advisor?

Vores investeringsstrategi har først og fremmest vist sit værd hos vores institutionelle kunder siden 2009. Asset Opportunities er født ud af Asset Advisor Fondsmæglerselskab, som forvalter kapital for institutionelle kunder.

Det er de samme investeringsansvarlige, der står bag Asset Opportunities. Om Asset Advisor Fondsmæglerselskab har kunderne blandt andet udtalt:

”Efter næsten 5 års samarbejde med Per Gramstrup kan jeg give mine bedste anbefalinger til et eventuelt samarbejde med Asset Advisor A/S.”

Adm. direktør, Jørgen Ladekjær, Vestjylland Forsikring

”Med solide afkast i forhold til markedet, har modellen vist sin evne til at sikre aktivt investering i de forskellige aktivtyper – under skiftende markedsforhold – og altid ud fra en klar forståelse af risikoen og det forventede afkast på den enkelte aktivtype, og på den samlede portefølje.”

Adm. direktør, Carsten Møller Pedersen, NEM Forsikring

”Jeg har igennem årene fået stor respekt for Per Gramstrups evner til at forudsige udviklingen på de finansielle markeder ikke mindst efter, at han i 2007 forudså finanskrisen.”

Tidl. direktør, Steffen B. Moe, Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a