Verdenssituationen

Velkommen til ”Verdenssituationen” med Asset Advisors direktør og stifter, Per Gramstrup, bag roret. Her kan du se med, når Per tager kikkerten frem og zoomer ind på højaktuelle problemstillinger på de finansielle markeder.

Hvorfor reagerer markedet, som det gør, og hvad kommer det til at have af betydning for fremtidige investeringer? Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på her i ”Verdenssituationen”.

Få Verdenssituationen i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller abonner på vores YouTube-kanal 'Verdenssituationen' her.

Den økonomiske nedtur er begyndt at vise sig i verdensbilledet

Den 31. oktober 2019

Per Gramstrup beretter om det spirende oprør mod ECB chefen Draghis meget ekspansive pengepolitik. Du bliver opdateret på vores verdensbillede og hvordan porteføljen i Asset Opportunities er lagt til rette netop nu. Hør hvorfor Asset Opportunities A/S har givet et afkast på +9% år til dato med en lav risiko.

Vi mener stadig, man bør se sig godt for

Den 13. september 2019

Hør Per Gramstrup forklare, hvorfor vi ligger med relativ lav risiko, og hør historien om Talebs kalkun, som lever et farligt kalkunliv.

Handelskrigen mellem USA og Kina, som handler om meget mere end toldsatser. Vedvarende rekordlave renter. Brexit, som stadig mangler afklaring. Nationale gældsbobler og statsunderskud, ført an af Italien i Europa, giver alt sammen anledning til at se sig rigtig godt for.

Vi tror, at rentemarkedet har ret

Den 19. juni 2019

Pas nu på jer selv. Hør Per Gramstrup forklare, hvorfor vi ligger med en lav risiko i porteføljen i Asset Opportunities.

Vi ser en handelskrig mellem USA og Kina, som handler om meget mere end toldsatser. Der er stadig stor usikkerhed omkring Brexit og Italien er fortsat udfordret bl.a. pga. statsunderskuddet.

Sådan tackler vi uroen på de finansielle markedet

Den 21. december 2018

Hør Per Gramstrup forklare, hvordan vores portefølje ser ud netop nu og hvorfor.

Det er særligt ustabiliteten på den politiske scene, der er i centrum i dagens udgave af Verdenssituationen.

Eurokrise med Italien i centrum

Den 2. oktober 2018

Hør Per Gramstrup fortælle om, hvorfor budgetkrisen i Italien sandsynligvis er starten på en ny krise om euroen.

Den omtalte bog i videoen er: "Den græske krise - og Tyskland korsfæstelse af Europa" af Christen Sørensen.

Det trækker op til uvejr

Den 3. august 2018

Hør Per Gramstrup fortælle om, hvordan højkonjunkturen synger på sidste vers, handelskrigen skærpes og præmien for at løbe risiko er meget lav.

Historisk høj renteforskel

Den 22. juni 2018

Hør Per Gramstrup fortælle om renteforskellen mellem den tyske 5-årige rente og den amerikanske 5-årige rente, som for tiden er historisk høj.

Guld - en gylden investeringsmulighed?

Den 24. maj 2018

Hør Verdenssituationen hvor Per Gramstrup fortælle om, hvorfor guld er en gylden investeringsmulighed.

Ny gældskrise i Sydeuropa?

Den 3. maj 2018

Hør Verdenssituationen hvor Per Gramstrup fortæller om Asset Opportunities' investering i den stigende italienske rente.

Legal notice og disclaimer

Indholdet på Asset Advisors videokanal, Verdenssituationen, er udelukkende ment som generel information og service og kan ikke betragtes som rådgivning eller træde i stedet for rådgivning. Asset Advisor kan ikke holdes ansvarlig for indhold i videoerne eller for læserens dispositioner på baggrund heraf.